ΑρχικήΑγοράKyriakides Mushrooms: Στη HORECA Gastronomia Expo 2021. Εσείς;

Kyriakides Mushrooms: Στη HORECA Gastronomia Expo 2021. Εσείς;

Η HORECA Gastronomia Expo 2021, επιστρέφει και η Kyriakides Mushrooms θα είναι εκεί. Εσείς;

Μετά από δύο χρόνια, η μεγαλύτερη γαστριμαργική έκθεση της Κύπρου επιστρέφει, πολύ ανανεωμένη, ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και με περισσότερες συμμετοχές από ποτέ.

Η κουζίνα του χθες, η κουζίνα του αύριο, παραγωγοί, street food, wine tasting, παρουσιάσεις, επιδείξεις και διαγωνισμοί με γευστικά δώρα για όσους επισκεφτούν την Κρατική Έκθεση Λευκωσίας, από την Παρασκευή 5 μέχρι και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021.

Η Kyriakides Mushrooms δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει την οργάνωση μιας τόσο σημαντικής έκθεσης, όπως θα ήταν αδιανόητο για εμάς να μην σας υποδεχτούμε με πολλά δρώμενα, έχοντας δίπλα μας τους αγαπημένους μας chef και πιάτα γεμάτα συνταγές με κύριο πρωταγωνιστή τα μανιτάρια μας.

Στο περίπτερό μας, θα μπορέσετε να δοκιμάσετε συνταγές που θα ετοιμάζει ο Chef μας, ενώ για όσους έχουν την αυτοπεποίθηση, τις γνώσεις ή απλώς την περιέργεια, θα διεξάγεται και διαγωνισμός! Όσοι με κλειστά μάτια δοκιμάσουν και αναγνωρίσουν το μανιτάρι που απολαμβάνουν θα κερδίσουν πέρα από την αγάπη μας και πολλά δώρα! 

Για τρεις ολόκληρες ημέρες, η έδρα της Kyriakides Mushrooms θα μεταφερθεί σύσσωμη στη Λευκωσία παρουσιάζοντας, τόσο σε επαγγελματίες της εστίασης όσο και σε όσους απολαμβάνουν να εξερευνούν νέες γεύσεις, να δοκιμάζουν γευστικούς συνδυασμούς και νέες τεχνικές, όλα τα είδη μανιταριών που παράγουμε στις εγκαταστάσεις μας.

Βεβαίως στα ψυγεία του περιπτέρου μας θα υπάρχουν όλα τα είδη μανιταριών που μπορεί κάποιος να προμηθευτεί. Το κοινό θα γνωρίσει τις νέες συσκευασίες μας και οι επαγγελματίες της εστίασης θα ενημερωθούν για τις so mush better επιλογές που τους προσφέρει η Kyriakides Mushrooms.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο της Kyriakides Mushrooms, θα παρουσιάσουμε καλλιέργεια μανιταριών για να ενημερωθούν οι επαγγελματίες για τις τεχνικές προδιαγραφές των εγκαταστάσεών μας αλλά και να γνωρίσουν από κοντά οι μικροί μας φίλοι τον κύκλο ζωής του μανιταριού.

Ιδιαίτερα για τα παιδιά που θα επισκεφθούν την έκθεση και κάνουν μια στάση στο περίπτερό μας, θα υπάρχουν so mush better εκπλήξεις, δωράκια και δημιουργικά παιχνίδια που θα κεντρίσουν την περιέργεια και θα τροφοδοτήσουν τη φαντασία. 

Δεν θέλουμε να χαλάσουμε την έκπληξη. Θέλουμε όμως να σας προσκαλέσουμε στην πιο νόστιμη γιορτή γεύσεων!

Ημερομηνία Διεξαγωγής Έκθεσης: 5-7 Νοεμβρίου 2021

Χώρος: Κρατική έκθεση Κύπρου

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 14:00-20:00

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 10:00-20:00

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 10:00-20:00

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ