ΑρχικήΑγοράΗ Χαραλαμπίδης Κρίστης γιορτάζει την 1η Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος και...

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης γιορτάζει την 1η Ιουνίου, την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος και κερνάει!

Η Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, αναδεικνύει την τεράστια σημασία του γάλακτος στην υγεία, την ανάπτυξη και την εξέλιξη των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για την Χαραλαμπίδης Κρίστης, τη μεγαλύτερη Γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου, είναι κάθε μέρα γιορτή για το φρέσκο γάλα, αλλά η «World Milk Day»  η οποία ξεκίνησε με πρωτοβουλία της  Οργάνωσης Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ στις αρχές του 21ου αιώνα (2001) είναι η αφορμή να προσφέρει στους πιστούς καταναλωτές της, τα προϊόντα της.  

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης προσκαλεί όλους τους φίλους και καταναλωτές της να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της www.charalambideschristis.com.cy, την 1η Ιουνίου!

Εκεί, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους, θα μπορέσουν να τυπώσουν το προσωπικό τους κουπόνι και με την αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας φρέσκο γάλα Χαραλαμπίδης Κρίστης, θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν και να απολαύσουν το αγαπημένο του γαλατάκι, από το κατάστημα  επιλογής τους!

Η εκτύπωση του κουπονιού ισχύει μόνο για την 1η Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος, ενώ η εξαργύρωση ισχύει μέχρι τις 8/6.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης κερνάει, γιατί γιορτάζει το φρέσκο γάλα, τη  δύναμή μας, το καλύτερο στη διατροφή μας!

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, είναι ο  ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων. Η εταιρεία,  διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων, προσφέρει   διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας,  προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας. Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας και την μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης  εκτός από μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της Κύπρου διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της. Με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης της εταιρείας «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»,  ανταποκρίνεται παγκύπρια,  αποτελεσματικά σε κοινωνικές ανάγκες ολόκληρης της χώρας. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης στηρίζει και τιμά τον αθλητισμό. Σε αυτό το πλαίσιο και πιστή στο όραμά της και στη δέσμευσή της για τη διάδοση του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού ιδεώδους, συμμετέχει ως Μέγας Χορηγός της  Κυπριακής  Ολυμπιακής Επιτροπής  και  της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Παράλληλα, στηρίζει πολυεπίπεδα Κύπριους αθλητές, Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες .

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ