ΑρχικήΑγοράGASTRONOMIA- HORECA

GASTRONOMIA- HORECA

Η Μεγαλύτερη Παγκύπρια Έκθεση που καλύπτει τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών του Επισιτιστικού, Ξενοδοχειακού και Τουριστικού κλάδου κοντά σας για  21η χρονιά.

4, 5 και 6 Δεκεμβρίου στο Περίπτερο 6 στην Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία.

Η έκθεση δημιουργήθηκε για τις εταιρίες που ασχολούνται με τρόφιμα, ποτά, προϊόντα, υπηρεσίες και εξοπλισμούς για Ξενοδοχεία – Εστιατόρια – Καφετέριες – Χώρους Μαζικής Εστίασης, Ψυχαγωγίας και Τουριστικών Μονάδων.

Καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, θα διεξάγονται επαγγελματικοί διαγωνισμοί Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιητικής τέχνης όπου κριτής θα είναι και ο γνωστός Ελλαδίτης σεφ Ηλίας Μαμαλάκης όπως επίσης και διαγωνισμοί bartending, barista και γευσιγνωσίας κρασιού από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Bartender και τoν Παγκύπριο Σύνδεσμο Οινοχόων (Sommelier).

Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις θεμάτων που άπτονται του επισιτιστικού και Ξενοδοχειακού κλάδου από επαγγελματίες. 

Άξιον προσοχής είναι το Φιλανθρωπικό Event που διοργανώνεται την Κυριακή το απόγευμα όπου ένα παιδί με προβλήματα όρασης θα μαγειρέψει μαζί με ένα σεφ και ένα celebrity. Τα λεφτά που θα μαζευτούν από τους εκθέτες θα δωριθούν στη Σχολή Τυφλών.

Ώρες  λειτουργίας : Σάββατο  – Κυριακή – Δευτέρα  12:00 – 20:00

Για πληροφορίες στο 22315477   Εmail: [email protected]

FB: https://www.facebook.com/GastronomiaExhibition/

Gastronomia Horeca 2021 Image
Gastronomia Horeca 2021 Image

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ