ΑρχικήBloggersΤαβέρνα Τ' Ανείπωτα

Ταβέρνα Τ’ Ανείπωτα

Instagram: mariee_says_

Τυχαία άκουσα για το μαγαζί αυτό και κλείσαμε αμέσως τραπέζι, μια παρέα 5 ατόμων. Βρίσκεται στον ίδιο χώρο που ήταν η ψαροταβέρνα Καραβίδες στη Μακεδονίτισσα με ωραία αυλή και ωραία ατμόσφαιρα.

Το σέρβις είναι αργό – χρειάστηκε να φωνάξουμε τον σερβιτόρο 3 φορές για να μας εξυπηρετήσει – και ίσως να χρειάζεται επιπλέον άτομο/α μια και το μαγαζί ήταν πολύ γεμάτο. Υπάρχει κοπέλα στην υποδοχή για να σε συνοδεύει στο τραπέζι σου.

Το μενού είναι μικρό αλλά παρουσιάζει ενδιαφέρον, με 3 πιάτα ημέρας και επιλογές στα κάρβουνα. Η ελληνική σαλάτα ήταν φρέσκα και αρκετά εύγεστη. Η μελιτζανοσαλάτα ήταν αρκετά γενναιόδωρη στο γιαούρτι αντί στην μελιτζάνα, οι κολοκυθοκεφτέδες, χωρίς να είναι κακοί, δεν ήταν εξαιρετικοί, το σουβλάκι χοιρινό ήταν βαρυψημένο και τα παϊδάκια αρνίσια δεν ήταν σωστά ψημένα.

Taneipota 2

Τα πιάτα που ξεχώρισα ήταν το απολαυστικό βραστό χαλούμι πισσουρκώτικο, το φρέσκο αρνάκι γάλακτος με πατάτες σιγοψημένο στο φούρνο και τα μακαρόνια του φούρνου – τα 2 τελευταία αν και νόστιμα ήρθαν στο τραπέζι κρύα.

Η παρουσίαση των πιάτων είναι όμορφη αλλά χρειάζεται προσπάθεια και να δοθεί περισσότερη σημασία στην εκτέλεση και ψήσιμο των κρεάτων. Στο τέλος δοκίμασα κιουνεφέ με παγωτό, επιπλέον υπάρχει μπακλαβάς με παγωτό, μου αρέσει η μικρή επιλογή που δίνουν. Στην κουζίνα βρίσκεται ο ελλαδίτης Θωμάς.

Ελευθέριου Βενιζέλου 25Α, Λακατάμια, Λευκωσία, 99859609.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ