ΑρχικήBloggersUkiyo Listening Bar

Ukiyo Listening Bar

Δεν βρήκα τηλέφωνο του μαγαζιού, απλά κάνεις την κράτηση διαδικτυακά, κάτι που μου άρεσε –θα πάρεις τηλεφώνημα για επιβεβαίωση την ημέρα της κράτησης.

Εντυπωσιάστηκα με το φαγητό. Το μενού είναι μικρό αλλά πολύ νόστιμο, με small bites, μια μίνι σαλάτα, 4 είδη πίκλα (παντζάρι, αγγούρι, σπαράγγι και καρότο), 3 είδη λαχανικά, 3 είδη κοτόπουλο, 2 είδη ψαρικά, 2 είδη βοδινό και 1 γλυκό –λοκμάδες. Σχεδόν όλα είναι ατομικά και σερβίρονται σε ξυλάκι. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το είδος μαχαιροπήρουνου που χρησιμοποιείται, μια τσιμπίδα  –τέτοια έχω ξαναδεί σε ένα μπαρ στο Ταλίν, Εσθονία. Εννοείται ότι δεν υπάρχουν μαχαιροπήρουνα εδώ καθόλου –χρειαστήκαμε μαχαίρι κάποια στιγμή να μοιράσουμε κάτι και δεν υπήρχε. Μου αρέσει! Ξεχώρισα το κοτόπουλο tsukune και το πολύ εύγεστο katsu (στέικ σάντουιτς). Αν έπρεπε να αναφέρω το λιγότερο νόστιμο πιάτο, θα επέλεγα τη μίνι σαλάτα την οποία βρήκα βαρυφορτωμένη με dressing, πάντα σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Η κάρτα κρασιών είναι μικρή με 3 ετικέτες για κάθε είδος, με πολύ λογικές τιμές.

Λάτρεψα τον χώρο, είναι μινιμαλιστικός και ενδιαφέρον. Με ενόχλησαν κάπως τα πλαστικά στον «εξωτερικό χώρο» -αν και οφείλω να αναφέρω ότι είναι από τα καλύτερα στο είδος που έχω δει. Τι κι αν οι πελάτες είναι ως επί το πλείστον νεαρόκοσμος! Μου άρεσε πολύ και θέλω να πάω ξανά σύντομα.

Βασ. Φρειδερίκης 11, Λευκωσία, ukiyolisteningbar.com

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ