ΑρχικήBloggersTutto Passa Pizza

Tutto Passa Pizza

Αυτά τα αγόρια! Τα λάτρεψα! Θαύμασα την ενέργεια, το κέφι τους, την επικοινωνία και το χιούμορ τους, την τόσο θετική αύρα τους. Ο συμπαθέστατος Λεμεσιανός, αλλά μεγαλωμένος στη Σιβηρία, ο Αμερικάνος με τα ατέλειωτα αστεία και ο χαμηλών τόνων και αρκετά συγκρατημένος Κύπριος, με τον οποίο δεν ανταλλάξαμε κουβέντα.

Δεν θα σχολιάσω την πίτσα τους, είναι συγκλονιστική!

Tutto Passa Pizza

Είμαστε μια παρέα 6 ατόμων, καταλάβαμε το ένα τραπέζι από τα δύο του μαγαζιού. Στο άλλο πηγαινοέρχονταν και κάθονταν παρέες των 2 ατόμων. Πέρασα φανταστικά. Η ζωντάνια, η ενέργεια και η ατμόσφαιρα του χώρου είναι μοναδική. Κάναμε παρέα με τα παιδιά και γελάσαμε αρκετά. Η παρέα μου, ηλικίας 30 και κάτι, ήταν γεμάτη ζωντάνια, τσακριστά γέλια και πειράγματα – «it’s Tuesday but it feels like Friday with you guys» σχολίασε ο ένας από αυτούς. Αυτό ήθελα να ζήσω στο μαγαζί αυτό -να απολαύσω πίτσα και να πιω κόκτειλ- και πραγματικά έφυγα κατενθουσιασμένη. Το «πικάντικο» κόκτειλ είναι λατρεμένο. Καταπληκτικό! Ήπια 3. Τους βγάζω το καπέλο!

Tutto Passa Pizza 2

Το μαγαζί μας εγκαταλείπει σύντομα όμως. Κρίμα, πολύ κρίμα! Θα τους βρίσκετε πια στα Λεύκαρα, στο ξενοδοχείο που ετοιμάζουν.

Πινδάρου 26, Λευκωσία, 22752000.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ