ΑρχικήBloggersRoof Burger Bar

Roof Burger Bar

Instagram: mariee_says_

Ο χώρος μου προκάλεσε διάφορα συναισθήματα. Aν και περίμενα, από το όνομα, να είναι σε ταράτσα με ταβάνι τον ουρανό, ο χώρος βρίσκεται στον τελευταίο όροφο ξενοδοχείου και είναι εσωτερικός, κλειστός, χωρίς βεράντα. Το σέρβις είναι αρκετά περιποιητικό αν εξαιρέσουμε το περιστατικό με το κρασί. Παραγγείλαμε ένα κόκκινο μπουκάλι κρασί και στην πορεία διαπιστώσαμε ότι μας σέρβιραν άλλη ετικέτα από αυτή που ζητήσαμε. Παρόλο που αμέσως ο σερβιτόρος προθυμοποιήθηκε να το αλλάξει, φάνηκε στη συνέχεια ότι δεν είχαν το συγκεκριμένο και στο τέλος νοιώσαμε την υποχρέωση να κρατήσουμε εκείνο που μας έφεραν.

Roof Burger Bar
Roof Burger Bar


Θέλαμε να φάμε μπέργκερ και διστάζαμε να παραγγείλουμε ορεκτικό. Ο σερβιτόρος ένθερμα υποστήριξε τα baked sweet potato skins – ένα ορεκτικό που παράπεμπε σε τσιπς ενώ ήρθαν 2 μισές γλυκοπατάτες ψημένες στον φούρνο. Ήταν εύγεστες αλλά πολύ χορταστικές ώστε να μην μπορείς να απολαύσεις το χορταστικό μπέργκερ. Η κάρτα των μπέργκερ είναι αρκετά μεγάλη και με επιλογές για χορτοφάγους.


Επιλέξαμε να μοιραστούμε 2 μπέργκερ, το The Mexican με καραμελωμένα κρεμμύδια, αβοκάντο, γουακαμόλε και πικάντικη sweet chilli σάλτσα και το Fully Loaded με καραμελωμένα κρεμμύδια, iceberg
μαρούλι, τυρί cheddar, τραγανό μπέϊκον, ψητή τομάτα, τηγανητό αυγό και bbq σάλτσα. Οι συνοδευτικές τηγανιτές πατάτες ήταν νόστιμες. Δεν ξετρελάθηκα με το μεξικάνικο, βρήκα τη σύσταση των υλικών και της σάλτσας υπερβολική, τόσο ώστε να μαλακώνει αρκετά το κρέας και να αλλοιώνεται η υφή του. Το δεύτερο ικανοποίησε αρκετά.

Grecian Sands Hotel, Κρύου Νερού, Αγία Νάπα, 23725041.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ