ΑρχικήBloggersΟ Λίξης, Μπεργκεράδικο

Ο Λίξης, Μπεργκεράδικο

Instagram: mariee_says_

Στην αναζήτηση για το «perfect» μπέργκερ, μαζευτήκαμε μια γυναικοπαρέα στο σπίτι και αφού μελετήθηκε το μενού του Λίξη, παραγγείλαμε delivery μέσω της πλατφόρμας Foody
τα ακόλουθα: ένα Λιξομπέργκερ με τυρί, τομάτα, μαρούλι, πίκλα και lixosause, ένα Πιτσιλομπέργκερ με χωριάτικο λουκάνικο fritter, τυρί, τηγανιτό αβγό, τομάτα, λάχανο και dijionnaise, ένα Πιτσομπέργκερ με μοτσαρέλα fritter, μπέικον, μαρούλι και marinara σάλτσα και 2 vegan fried “chicken” με σπιτική ketchup, vegan τυρί, τομάτα, κρεμμύδι, πίκλα και μαρούλι – τα οποία εξέπληξαν ευχάριστα. Επιπλέον παραγγείλαμε τα Tater Tots, μιας και ήμουν περίεργη να δοκιμάσω.

Lixis 2

Στα μπέργκερ σού δίνεται η επιλογή να επιλέξεις το ψωμάκι, brioche bun ή το donut bun με έχτρα χρέωση 1 ευρώ. Επιπρόσθετα μπορείς να επιλέξεις το είδος του μπέργκερ, είτε το angus beef ή το plant-based vegan. Έχεις επίσης την επιλογή να φτιάξεις το δικό σου με τα υλικά της αρεσκείας σου.

Lixis 3

Η συσκευασία είναι συμπαθητική, χρειάζεται όμως προσοχή και φροντίδα στην τοποθέτηση του φαγητού. Μούτρωσα όμως με το κουτί συσκευασίας φαγητού των 2 vegan burgers – δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθαν σε άλλη συσκευασία, κατώτερη και παλιομοδίτικη. Θα ήταν καλά επίσης αν στα πλαστικά δοχεία των σαλτσών αναγραφόταν το είδος της σάλτσας και ποιο είδος μπέργκερ συνοδεύει. Γενικά απογοητεύτηκα. Επέλεξα το Πιτσιλομπέργκερ και δεν μπόρεσα να απολαύσω το μπιφτέκι μου –σαν να
χάθηκε ανάμεσα στις πολλές άλλες γεύσεις. Και το χωριάτικο λουκάνικο fritter δεν ευχαρίστησε. Τα δε Tater Tots δεν εντυπωσίασαν, μάλλον τα βρήκα υπερβολικά τηγανισμένα.

Lixis 5
Lixis 5

Δεν δοκίμασα τα Λιξιά, τα γλυκά. Ίσως μια άλλη φορά. Μου αρέσει το όνομα του μπεργκεράδικου, το βρίσκω αστείο και έξυπνο –για τα ονόματα των μπέργκερ δεν είμαι τόσο σίγουρη.

Λευκωσία (Foody/Wolt/Bolt)

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ