ΑρχικήBloggersΜεζεδοπωλείο Οινέας

Μεζεδοπωλείο Οινέας

Instagram: mariee_says_

Συμπαθητικό μεζεδοπωλείο που βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων και βγάζει τραπέζια έξω στην πλατεία με ζωντανή μουσική και αξιοπρεπέστατο φαγητό.

Η ατμόσφαιρα είναι ωραία, κεφάτη και χαλαρή. Όταν ζήτησα τη λίστα κρασιών, ο σερβιτόρος μου παρουσίασε προφορικά 2-3 ετικέτες – όταν ρώτησα την τιμή, χρειάστηκε να πάει μέσα στο μαγαζί να ρωτήσει και να έρθει ξανά. Επέλεξα ένα μπουκάλι του οινοποιείου Κυρ Γιάννη και ο σερβιτόρος μας έφερε ένα τοπικό κόκκινο του οινοποιείου «στου κυρ Γιάννη». Επικράτησε κάποια σύγχιση και φυσικά το επέστρεψα, επιλέγοντας ένα άλλο. Με ξάφνιασε όμως ευχάριστα όταν αφού άνοιξε το μπουκάλι, μου έδωσε το φελλό σαν γνήσιος επαγγελματίας να τον μυριστώ.

Μεζεδοπωλείο Οινεας 3

Το μαγαζί σερβίρει αξιόλογο μεζέ χωρίς υπερβολές με πραγματικά γευστικά κρέατα, φρέσκια, νόστιμη σαλάτα και απολαυστικές πατάτες. Ο μεζές είναι γενναιόδωρος και είναι στα 23 ευρώ το άτομο – σίγουρα θα πάρεις και στο σπίτι. Στη μουσική είναι 2 νεαρά παιδιά, εξαιρετικοί τραγουδιστές. Η μουσική είναι ευχάριστη και δημιουργείται κέφι με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Σε ξεσηκώνει να χορέψεις. Στα πλην
όταν κάθεσαι κοντά στο μεγάφωνο, θα δυσκολευτείς να μιλήσεις με την παρέα σου.

Μεζεδοπωλείο Οινεας

Στο σέρβις είναι νεαροί αμίλητοι, αγέλαστοι, βιαστικοί – τρέχουν πάνω κάτω – και είναι δύσκολο να αποσπάσεις την προσοχή τους. Αφήνουν δε τα πιάτα στο τραπέζι χωρίς επεξήγηση.

Το γλυκό στο τέλος, κρέμα με μπισκότο, ήταν επιεικώς χάλια.

Ίσως οι ανοιχτές τέντες να μην χρειάζονται το βράδυ;

Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός, 96402323.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ