ΑρχικήBloggersΚυνηγετικός Σύλλογος Μελίνης

Κυνηγετικός Σύλλογος Μελίνης

Instagram: mariee_says_

Ο χώρος είναι συμπαθητικός. Πρόκειται για μια μεγάλη, καταπράσινη, δροσερή αυλή καλυμμένη με ένα δροσερό κλίμα, την κοκκονιά, όπως ανάφερε ο σερβιτόρος. Ο ιδιοκτήτης είναι έμπειρος ψήστης – λειτουργούσε την γνωστή ταβέρνα «Καρπασία» στη Λεμεσό.

Ο σερβιτόρος, ο γηραιότερος της ομάδας, θα τραβήξει μια καρέκλα να καθίσει στο τραπέζι σου να πάρει την παραγγελία. Στο μενού θα βρεις χωριάτικο χαλούμι, χωριάτικο λουκάνικο, τυρί (edam)
σαγανάκι, κοτόπουλο, αρνίσια παϊδάκια, κρασάτο, σουβλάκι, σεφταλιά, ορτύκια, φλαμαντζέρι (το «φτανό» του χοίρου aka bacon), πόδι κότας, συκώτι, μανιτάρι και στρουθούθκια με αυγά. Μπορείς
να παραγγείλεις, είτε σε μεζέ ή σε μερίδα τις πιο πάνω επιλογές. Επιλέξαμε όλο το μεζέ και δεν το μετανιώσαμε.

Όλα ήταν εύγεστα και καλομαγειρεμένα – τα κρέατα ζουμερά, σωστά ψημένα και φρεσκοκαμωμένα. Η σαλάτα επίσης ήταν νόστιμη και δροσερή! Οι τηγανιτές πατάτες ήταν φανταστικές και πολύ εθιστικές – πασπαλισμένες με αναρή ξερή και δυόσμο.


Το φαγητό είναι μπόλικο, ποιοτικό, αρκετό σε ποικιλία και χρειάζεται προσπάθεια να το τελειώσεις. Εμείς πήραμε και για το σπίτι… Πολύ αργότερα αντιλήφθηκα ότι δεν μας έφερε το πόδι κότας και το φλαμαντζέρι. Την επόμενη φορά, γιατί σίγουρα θα πάω ξανά.


Επέλεξα να πιώ κρασί στο ποτήρι, αν και προσφέρανε μόνο χωριάτικο και ο σερβιτόρος δεν γνώριζε την προέλευση του και ξεχάστηκα να ρωτήσω τι υπήρχε διαθέσιμο σε μπουκάλι. Βρήκα την τιμή του κρασιού στο ποτήρι τσιμπημένη στα 6 ευρώ!


Μελίνη, Λεμεσός, 99472976.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ