ΑρχικήBloggersΦΩΤΕΙΝΗ Brunch

ΦΩΤΕΙΝΗ Brunch

Instagram: mariee_says

Βρίσκεται σε ένα γραφικό σοκάκι πολύ κοντά στην πλατεία του χωριού. Βγάζει τραπεζάκια ακριβώς έξω στο δρομάκι και είναι πολύ περιζήτητο και αγαπημένο στέκι αν κρίνω από την ουρά. Επιβάλλεται κράτηση γιατί διαφορετικά θα πρέπει να περιμένεις. Ο καφές είναι ποιοτικός και τα εδέσματα είναι Κυπριακά.

Fotini 2

Μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου πλατώ με επιλογές όπως ελιές, μαρμελάδες, 4 είδη τυριών, 4 είδη αλλαντικών, αλοιφές, αυγό, αγγουράκι και τομάτα. Θα το συνοδεύσεις με ζεστό αρκατένο (600γ). Υπάρχει και η γλυκιά επιλογή της Φωτεινής με μαλακό κουλούρι αρκατένο με μαύρη και λευκή σοκολάτα, ξηρούς καρπούς, κομματάκια σοκολάτας και φρούτα – δεν το δοκίμασα. Επιπρόσθετα, υπάρχει στο μενού επιλογή αλμυρών, όπως νόστιμη αρκατένη χαλλουμωτή, απολαυστική σπανακόπιτα με φέτα, γευστική φετόπιτα και λουκανικόπιτα αρκατένη με σάλτσα τομάτας μεταξύ άλλων. Η τελευταία δεν ικανοποίησε γιατί η προσθήκη λουκάνικου Φραγκφούρτης απογοήτευσε. Από τα γλυκά, δοκίμασα το ρυζόγαλο και το μαχαλεπί Λιβανέζικο. Και τα δύο ήταν νόστιμα. Μερικά από τα γλυκά προσφέρονται και σε μικρά βαζάκια για take away.

Fotini 4

Το σέρβις προσπαθεί να ανταποκριθεί στην πολυπληθή πελατεία του. Δεν το πετυχαίνει πάντα. Ίσως να χρειάζεται υποστήριξη στην προετοιμασία του καφέ και στο ταμείο.

Μην φύγεις χωρίς να αγοράσεις τα ξακουστά αρκατένα της Φωτεινής. Αγόρασα μπουκιές ελιές και μπουκιές με αλεύρι ολικής αλέσεως. Στα πλην η προσθήκη ζάχαρη σε κάποια από τα προϊόντα της.

Όμοδος, επ. Λεμεσού, 99284201.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ