ΑρχικήΑγοράΠαγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών 2019 με γεύσεις, φαντασία και αλληλεγγύη από τη Melissa

Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών 2019 με γεύσεις, φαντασία και αλληλεγγύη από τη Melissa

Τα αγαπημένα ζυμαρικά Melissa που πρώτα καθιέρωσαν τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ζυμαρικών στην Κύπρο (25 Οκτωβρίου), συνδυάζουν, όπως κάθε χρόνο, τις εκδηλώσεις τους με δράσεις έμπρακτης αλληλεγγύης προς συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Οι προετοιμασίες για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ζυμαρικών ανακοινώθηκαν σε μια αλλιώτικη διάσκεψη τύπου κατά την οποία δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε προσήλθαν στο Κέντρο διανομής Argosy Trading Co Ltd  στη Λευκωσία, σε χώρο που διαμορφώθηκε ειδικά για τη συγκεκριμένη μέρα σε ιταλικό εστιατόριο! Εκεί, αφού ενημερωθήκαν από  τα μέλη της ομάδας Marketing της εταιρείας CTC Argosy, Επίσημου Διανομέα των ζυμαρικών Melissa στην Κύπρο για τις επερχόμενες δράσεις, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γαστρονομικές δημιουργίες παρασκευασμένες επί τόπου από τον καταξιωμένο σεφ Γιώργο Ερωτοκρίτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως ανακοινώθηκε, από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, το διάσημο πια van της Melissa θα καταφτάσει σε διάφορες τοποθεσίες και σχολεία της Λευκωσίας και της Λεμεσού, προσφέροντας δωρεάν γεύση και πολύ κέφι σε μικρούς και μεγάλους, συνεχίζοντας τις περσινές απόλυτα επιτυχημένες γευστικές διαδρομές του.

Συγκεκριμένα το  van της Melissa θα είναι στην υπεραγορά Alpha Mega Έγκωμης στη Λευκωσία το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 12:00-16:00, στο παλιό Λιμάνι της Λεμεσού την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 12:00-16:00, στην πλατεία Φανερωμένης στη Λευκωσία την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 16:30-19:30, στην υπεραγορά Metro Λακατάμειας στη Λευκωσία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 12:00-16:00 και στην υπεραγορά Σκλαβενίτης Columbia στη Λεμεσό το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 12:00-16:00.

Παράλληλα με τις on the road δράσεις, η Melissa συνεχίζει έμπρακτα την υποστήριξή της στο Sophia for Children, στο πλαίσιο της δράσης ‘’Μαγειρεύω και Προσφέρω’’.

Η Melissa, αναλαμβάνοντας σταθερά το μερίδιο κοινωνικής ευθύνης που αναλογεί σε μια εταιρεία του μεγέθους και της ιστορίας της, επιδιώκει την περαιτέρω ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι σε υπαρκτές ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας. Οι εορτασμοί της Παγκόσμιας Ημέρας Ζυμαρικών δεν αποτελούν παρά ένα εφαλτήριο για ακόμα περισσότερη αλληλεγγύη, προσφορά και γεύση στη ζωή όλων όσοι την έχουν ανάγκη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ