ΑρχικήΑγοράΚΑΝΙΚΑ Hotels & Resorts

ΚΑΝΙΚΑ Hotels & Resorts

To Πρόγραμμα Γαστρονομικής Καινοτομίας του ομίλου ξενοδοχείων ΚΑΝΙΚΑ αποφέρει τα πρώτα ενδιαφέροντα αποτελέσματα του “World-inclusive φαγητού που σας κάνει να χαμογελάτε.

Ο Όμιλος ξενοδοχείων ΚΑΝΙΚΑ Hotels & Resorts, έχει ξεκινήσει ένα καινοτόμο γαστρονομικό πρόγραμμα που έχει ήδη αποφέρει τα πρώτα ενδιαφέροντα αποτελέσματα σε όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου. Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε και υλοποιείται από την Επιτροπή Καινοτομίας και Ανάπτυξης Γαστρονομίας του Ομίλου ΚΑΝΙΚΑ, σε συνεργασία με το γνωστό Διευθύνον Σύμβουλο Σεφ, Peter Gorton από το Ηνωμένο Βασίλειο, κάτοχο του αστεριού Michelin.

Kάτω από τη σημαία του “World-inclusive φαγητού που σας κάνει να χαμογελάτε”, το καινοτόμο αυτό γαστρονομικό πρόγραμμα, περιλάμβανε εντατική εκπαίδευση ολόκληρης της ομάδας των σεφ του Ομίλου ξενοδοχείων ΚΑΝΙΚΑ, πάντοτε σε στενή συνεργασία με τον κ.Gorton. Τα αποτελέσματα των κοινών προσπαθειών όλων των συμμετεχόντων, μιλούν από μόνα τους: αισθητά αναβαθμισμένη ποιότητα και ποσότητα σε όλα τα μενού, με σκοπό την προσφορά μιας ευρείας και ισορροπημένης ποικιλίας στους επισκέπτες

του ξενοδοχείου, τη σταθερή ποιότητα, την καλύτερη τιμή, και την όσο πιο ευχάριστη all-inclusive γαστρονομική εμπειρία, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κύπρο.

Εκτός από την εισαγωγή νέων, αλλά και την τελειοποίηση παλιών αγαπημένων πιάτων που σερβίρονται κατά τη διάρκεια θεματικών και διεθνών μπουφέ, τρία από τα έξι επώνυμα εστιατόρια των ξενοδοχείων ΚΑΝΙΚΑ, υποδέχονται τους επισκέπτες τους με τα νέα μενού που ήδη έτυχαν θετικής αποδοχής από επισκέπτες όλων των ηλικιών και γευστικών προτιμήσεων. Μελετώντας τις τάσεις της εποχής, σε μια προσπάθεια να παρέχει ένα ταξίδι Ασιατικών γεύσεων από Κίνα, Ιαπωνία και Ταϊλάνδη, το πρώην ιαπωνικό εστιατόριο Kiku, έχει λανσαριστεί πλέον σε όλα τα ξενοδοχεία, με το νέο όνομα Seven Orchids Panasian Restaurant. Το Garibaldi είναι γνωστού επιπέδου ιταλικό εστιατόριο το οποίο προσφέρει ένα αναβαθμισμένο μενού, ενώ το Rock ‘n’ Roll Diner ακολουθεί τις αμερικανικές παραδόσεις με ένα μενού που αλλάζει, πάντοτε προσφέροντας τα πλέον αγαπημένα αμερικάνικα φαγητά όλων των εποχών.

Ο κ. Gorton αναφέρει: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να συμμετέχω σε ένα πρόγραμμα όπου ο καθένας πηγαία καλωσορίζει την αλλαγή και αγωνίζεται για τη συνεχή βελτίωση». Η ομάδα των ξενοδοχείων ΚΑΝΙΚΑ γνωρίζει πολύ καλά ότι η γαστρονομική καινοτομία δεν είναι κάτι που αφορά μόνο το τρέχον έτος, αλλά πρόκειται για μια συνεχή διαδικασία, με βραχυπρόθεσμο αλλά και μακροπρόθεσμο όραμα. Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ξενοδοχείων ΚΑΝΙΚΑ, κ. Χρήστος Περίκου, αναφέρει: «Πάντοτε πρέπει να σκεφτόμαστε μπροστά για να μπορούμε να παραμένουμε και μπροστά. Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια σύγχρονη γευστική εμπειρία που θα τους μεταφέρει σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας πάντα ότι θα απολαμβάνουν κάθε τους γεύμα».

Από αριστερά προς δεξιά στη φωτογραφία είναι – Δημήτρης Ποπίδης, Χρίστος Κουδουνάς, Παναγιιώτης Δημητρίου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Αντώνης Νικολάου, Τριαντάφυλλος Τεκίδης, Peter Gorton.

Τα μέλη της ΚΑΝΙΚΑ Hotels: Alexander the Great Beach Hotel, Olympic Lagoon Resort στην Αγία Νάπα, Elias Beach Hotel στη Λεμεσό, και Olympic Lagoon Resort στην Πάφο.

Ο Σύμβουλος Σεφ Peter Gorton από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι πρώην κάτοχος μιας σειράς εστιατορίων, κάτοχος του Michelin 1 Star και 3 Rosettes για αρκετά χρόνια, συγγραφέας αρκετών βιβλίων μαγειρικής και άλλων εκδόσεων, και είναι γνωστός για τα πολλά δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα του μαγειρικής, στην τηλεόραση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αλεξία Ξάνθου Αργυρού

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ