ΑρχικήΑγοράΗ Kyriakides Mushrooms ανανεώνει την ταυτότητά της

Η Kyriakides Mushrooms ανανεώνει την ταυτότητά της

Νέα, μοντέρνα ταυτότητα, ίδια ανώτερη ποιότητα

Η Kyriakides Mushrooms υπήρξε ανέκαθεν μια καινοτόμα εταιρεία, από το 1979 μέχρι και σήμερα.

Μια εταιρεία που δεν φοβήθηκε να κυνηγήσει το όραμά της, σε μια εποχή που ο τομέας των μανιταριών ήταν αχαρτογράφητος.

Ξεκινώντας εκ του μηδενός, ο Ρήσος Κυριακίδης δημιούργησε μια πρότυπη μονάδα παραγωγής, συσκευασίας και διανομής μανιταριών, με σκοπό τα μανιτάρια να φτάνουν πάντα στους καταναλωτές ολόφρεσκα. Αργότερα, η εταιρεία ενέταξε κι άλλες, υπέροχες ποικιλίες και ανανέωσε το ενδιαφέρον του κοινού για το γαστρονομικό αυτό έδεσμα με ευφάνταστες συνταγές από ταλαντούχους σεφ.

Σήμερα, σαράντα δύο χρόνια μετά την έναρξη αυτού του όμορφου ταξιδιού, η θρεπτική αξία των μανιταριών εκτιμάται δεόντως από διατροφολόγους, οι vegans βρήκαν ένα νόστιμο και πολύτιμο υποκατάστατο του κρέατος, οι σεφ αναδεικνύουν τα γαστριμαργικά τους χαρακτηριστικά, οι μάγκες του barbecue τα απολαμβάνουν ιδιαίτερα και η Kyriakides Mushrooms αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανη για τη συνδρομή της σε αυτή την εξέλιξη.

Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μπορείτε να ενημερωθείτε για την ιστορία και εξέλιξη της εταιρείας, για όλα τα νέα μας προϊόντα καθώς και για το στόχο να διανέμουμε τα προϊόντα μας εντός 36 ωρών από τη συγκομιδή. Θα δείτε επίσης την αφοσίωσή μας στην ασφάλεια και υγεία  των καταναλωτών, τη δέσμευσή μας στο περιβάλλον και τους συνανθρώπους μας, και, φυσικά, νόστιμες, υγιεινές και εύκολες συνταγές.

——-

Η ιστορία της Kyriakides Mushrooms

Πριν από 42 περίπου χρόνια, ο Ρήσος Κυριακίδης, ολοκληρώνοντας τις πανεπιστημιακές του σπουδές στον τομέα της Γεωπονίας, αναζητούσε τις επιλογές του για το μέλλον. Σκοπός του ήταν να ξεκινήσει μια καινοτόμα επιχείρηση που θα αποτελούσε πρόκληση για την εποχή της.

Οι αναζητήσεις του τον οδήγησαν στο Λονδίνο και στο βιβλιοπωλείο Foyles, όπου φυλλομετρούσε βιβλία αναφορικά με τη γεωργία, μέχρι που, κατά τύχη, έπεσε στα χέρια του ένα βιβλίο για τα μανιτάρια. Εκείνη τη στιγμή, το υπέροχο ταξίδι της Kyriakides Mushrooms στον μαγικό κόσμο των μανιταριών ξεκίνησε.

Έκτοτε, η εταιρεία, παράγει, συσκευάζει και διανέμει μανιτάρια καθημερινά, σε όλη την Κύπρο, έχοντας την φρεσκάδα και ποιότητα των προϊόντων τους ως απαράβατες αρχές και αξίες.

Site https://www.kyriakides.com.cy/el/

Instagram https://www.instagram.com/kyriakidesmushrooms/ Facebook https://www.facebook.com/KyriakidesMushrooms/

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ