ΑρχικήΑγοράΗ Χαραλαμπίδης Κρίστης στέλνει μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας: «Κάθε μέρα είναι υπέροχη!»

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης στέλνει μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας: «Κάθε μέρα είναι υπέροχη!»

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, συνεπής στην παράδοσή της των τελευταίων ετών, στέλνει σήμερα, την 14η Φεβρουαρίου ένα ηχηρό μήνυμα.

Μέσω του προγράμματος έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης της εταιρείας, Συμμετοχή, στέλνει ένα μήνυμα αγάπης, συμμετοχής κι αισιοδοξίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, από σήμερα 14 Φεβρουαρίου μέχρι και το Πάσχα, το βανάκι της Χαραλαμπίδης Κρίστης, ξεκινά από το Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντινουπόλεως στη Λευκωσία, ως πρώτο σταθμό, με στόχο να μεταφέρει και να διαθέσει φρέσκο γάλα, στα πιο απομακρυσμένα  σχολεία του νησιού μας, για τα υγιεινά προγεύματα όλων των μαθητών μας.

Η εταιρεία πρεσβεύει ότι με πίστη στη συμμέτοχη στο καλό και αγάπη στον καλύτερο μας εαυτό .. κάθε μέρα είναι υπέροχη!

Img 7f967d6faf7eab97c9856a6e5d8f893c V

Χαραλαμπίδης Κρίστης το καλύτερο μας!                        

Το καλύτερο στη ζωή μας!

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, είναι ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων. Η εταιρεία, προσφέρει διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, δείχνοντας μέριμνα σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, συνεργαζόμενη με τοπικούς παραγωγούς.

Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας και τη μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου.

Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων μέσα από απεριόριστες επιλογές ποιοτικής διατροφικής απόλαυσης, με ελεύθερη και ισότιμη πρόσβαση σε όλους τους Κύπριους πολίτες και καταναλωτές και να συμβάλει καθοριστικά  στο νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, με σεβασμό στον άνθρωπο, στη φύση και στις νεότερες γενιές.

Αποστολή της εταιρείας είναι να συμβάλει σε ένα βιώσιμο και καλύτερο μέλλον για όλους και να εξελίσσει και να προβάλει πολύ-επίπεδα τη διατροφική κληρονομιά της Κύπρου σε όλον τον κόσμο.

Προσηλωμένη στο όραμά της, εστιάζει και στο θετικό αντίκτυπο της εταιρείας στην κοινωνία της Κύπρου. Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης, εφαρμόζει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ΕΚΕ «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», ένα πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης κι έμπρακτης προσφοράς, του οποίου πυρήνας είναι τα παιδιά και οι νέοι, βελτιώνοντας τις συνθήκες υγιεινής, διατροφής, επιμόρφωσης, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας τους.

Έχοντας την Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική Διακυβέρνηση στον πυρήνα της στρατηγικής της, η Χαραλαμπίδης Κρίστης έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ESG,  το οποίο αναπτύσσεται σε όλο το οικοσύστημα τις εταιρίας, ενώ έχοντας εναρμονιστεί με το νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, μαζί με τη Συμμετοχή έχουν στόχο να δημιουργήσουν προστιθέμενη κοινωνική αξία και υπό την υιοθέτηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

#KatheMeraEinaiYperohi #CharalambidesChristis  #ToKaliteroMas  #ToKaliteroStiDiatrofiMas #ToKaliteroStiZoiMas #Symmetochi

Follow @CharalambidesChristis :
Website: http://charalambideschristis.com.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/charalambideschristis/
Instagram: https://www.instagram.com/charalambideschristis/

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ