ΑρχικήΑγοράΗ Χαραλαμπίδης Κρίστης παρουσιάζει τη νέα σειρά μαργαρίνης Χαραλαμπίδης Κρίστης «Η δική...

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης παρουσιάζει τη νέα σειρά μαργαρίνης Χαραλαμπίδης Κρίστης «Η δική μας μαργαρίνη»

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, εμπλουτίζει για ακόμη μία φορά τις γευστικές της προτάσεις, με τη νέα σειρά μαργαρίνης, η οποία ήρθε για να προσφέρει σε ενήλικες και παιδιά, στιγμές απόλαυσης, αλλά και για να ικανοποιήσει τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις του κοινού, τόσο στις μαγειρικές όσο και στις ζαχαροπλαστικές σπιτικές δημιουργίες, αναδεικνύοντας με μοναδικό τρόπο όλες τις γεύσεις.

Dsc09205

Φτιαγμένη από άριστης ποιότητας υλικά, όπως όλα τα προϊόντα Χαραλαμπίδης Κρίστης, η νέα, μοναδική μαργαρίνη που παράγεται στην Κύπρο, είναι μία εξαιρετική καθημερινή πηγή ω-3 λιπαρών, με υψηλή περιεκτικότητα βιταμινών A, D & Ε, στοιχεία απαραίτητα για την ανάπτυξη των παιδιών μας όσο και για την ισορροπημένη διατροφή όλης της οικογένειας.

Dsc09157

Η νέα γκάμα, μαργαρίνης Χαραλαμπίδης Κρίστης, λανσάρεται στο σύνολο των Μέσων Επικοινωνίας, με βασικό μήνυμα  «η δική μας μαργαρίνη» και κύριο πρωταγωνιστή τον αγαπημένο σεφ Γιώργο Ερωτοκρίτου.

Η καμπάνια επικοινωνίας περιλαμβάνει 3 τηλεοπτικές διαφημίσεις, έντονη προβολή σε υπεραγορές, σε malls και σε ψηφιακά μέσα, ενώ η  πρεμιέρα της πρώτης ταινίας έγινε στις 2 Μαρτίου 2022 – Δείτε την ταινία εδώ!

Dsc09255

Τέλος μέσα από τη δράση «Cooking Stories On Tour», ο σεφ Γιώργος Ερωτοκρίτου, ταξιδεύει με το FOOD VAN της Χαραλαμπίδης Κρίστης σε όλη την Κύπρο, ξεκινώντας από τις εισόδους μεγάλων υπεραγορών και προσφέρει τη νέα αγαπημένη μαργαρίνη Χαραλαμπίδης Κρίστης σε ζεστό χειροποίητο ψωμί, τύπου Brioche , χαρίζοντας ξεχωριστές, βιωματικές εμπειρίες απόλαυσης.  

#Margarine #CharalambidesChristis #ToKaliteroMas #ToKaliteroStiDiatrofiMas @charalambideschristis

Dsc09161

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη κυπριακή γαλακτοβιομηχανία, είναι ο  ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων. Η εταιρεία,  διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων, προσφέρει   διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας,  προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας. Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρεία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 32 χώρες, αποτελώντας και την μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης  εκτός από μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της Κύπρου διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της. Με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης της εταιρείας «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»,  ανταποκρίνεται παγκύπρια,  αποτελεσματικά σε κοινωνικές ανάγκες ολόκληρης της χώρας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ