ΑρχικήΑγοράDr. Oetker Ristorante Piccolissim

Dr. Oetker Ristorante Piccolissim

Νέα Dr. Oetker Ristorante Piccolissima…
η μίνι πίτσα με την μεγάλη απόλαυση!

Μια νέα υπέροχη σειρά προϊόντων με το όνομα Piccolissima λάνσαρε πρόσφατα η Dr. Oetker Ristorante στην Κυπριακή αγορά. Η ονομασία “Piccolissima” προέρχεται από τη λέξη “piccolo”, που στα Ιταλικά σημαίνει μικρό, και η νέα σειρά Piccolissima είναι ακριβός αυτό, μικρές πίτσες σε δυο απολαυστικές γεύσεις, πίτσα Prosciutto και πίτσα Πεπερόνι και έρχονται σε βολική συσκευασία των εννέα.

Στην Dr. Oetker χρησιμοποιούν μόνο τα καλύτερα και πιο ποιοτικά υλικά για να δημιουργήσουν τις ακαταμάχητες πίτσες που όλοι λατρεύουμε, με τη λεπτή και τραγανή Ιταλικού στυλ ζύμη.

Οι μικρές πίτσες Piccolissima είναι ιδανικές για συναντήσεις με φίλους, για κεράσματα σε πάρτι ή ακόμα και για να τις απολαύσετε μόνοι σας!

Βρείτε τις πίτσες Dr. Oetker Ristorante Piccolissima στα ψυγεία των υπεραγορών, τοποθετήστε τις στο φούρνο και απολαύστε ένα μικρό κομμάτι της Ιταλίας!

Οι πίτσες Dr. Oetker Ristorante διανέμονται από την εταιρία Tryfon Tseriotis Ltd.

Λίγα Λόγια για την TryfonTseriotis

Η Tryfon Tseriotis Ltd ιδρύθηκε το 2012, μετά τη συγχώνευση των εταιρειών Tryfon Distributors Ltd και Tseriotis Consumer Goods Ltd, που αποτελούν δύο από τις παλαιότερες και πλέον καταξιωμένες εταιρείες στον κλάδο των FMCG στην Κύπρο. Με ιστορία πέραν των 100 χρόνων, βαθιά γνώση και απαράμιλλη εμπειρία στην αγορά τροφίμων, οι Tryfon Distributors Ltd και Tseriotis Consumer Goods Ltd έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με στόχο να προσφέρουν τα καλύτερα προϊόντα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στην Κυπριακή αγορά.

Η Tryfon Tseriotis Ltd παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πωλήσεις, μάρκετινγκ και διανομή στην Κυπριακή αγορά, με το όραμα να είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της λιανικής αγοράς στην Κύπρο.

Η Tryfon Tseriotis Ltd εκπροσωπεί πολλές διεθνείς και δημοφιλείς μάρκες στην τοπική αγορά, όπως Kerrygold (βούτυρο και τυρί), McVities και Go Ahead (μπισκότα), Dr. Oetker Ristorante και Guseppe (πίτσα), Tilda (ρύζι), Birds Eye (κατεψυγμένα τρόφιμα), καθώς και άλλες μάρκες από την τοπική αγορά, όπως Chrysodalia (αλλαντικά) και Hercules (κατεψυγμένα ζυμαρικά).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ