ΑρχικήΑγοράBruichladdich Whiskies & The Botanist Gin

Bruichladdich Whiskies & The Botanist Gin

Παρουσίαση & Γευσιγνωσία
Παρουσίαση και γευσιγνωσία τριών εκλεκτών Bruichladdich Single Islay Malt whiskies με την κα. Joanne Brown, Bruichladdich Brand Ambassador από το Islay Σκωτίας, διοργάνωσε η Ghalanos Distributors Ltd, θυγατρική του συγκροτήματος Othon Ghalanos, αποκλειστικών εισαγωγέων και διανομέων των Bruichladdich για τη Κυπριακή αγορά, στα μέλη του Cyprus Whisky Association, επαγγελματίες του χώρου των οινοπνευματωδών και κρασιών όπως και δημοσιογράφους, στις 9 Μαΐου 2017 στο Columbia Venue στην Λεμεσό. Η ομάδα του συγκροτήματος Othon Ghalanos και η επιτροπή του Cyprus Whisky Association καλωσόρισε τους εκλεκτούς καλεσμένους σε αυτή την βραδιά εξερεύνησης whisky με The Botanist Islay Gin και tonic και γαρνιτούρα συνδυασμένη με το γευστικό προφίλ του Botanist. Ξεκινώντας με την ιστορία του αποστακτηρίου, η κα. Brown, με την βοήθεια φωτογραφιών και videos, εξήγησε με λεπτομέρεια πως οι διάφορες πτυχές του terroir επηρεάζουν τον χαρακτήρα των Bruichladdich whiskies, εγγυούνται την αυθεντικότητα τους και επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία για την κάθε μία από τις 3 εντελώς διαφορετικές εκφράσεις whisky που παρουσιάστηκαν και δοκιμάστηκαν:

The Classic Laddie Unpeated Single Islay Malt, Port Charlotte Single Islay Malt and Octomore Edition 07.1 Single Islay Malt.

Η κα. Brown επίσης παρουσίασε το The Botanist Islay Dry Gin και πως η διαδικασία παραγωγής του και η βοτανική κληρονομιά της νήσου Islay συνεισφέρουν στο γευστικό προφίλ του. Από τα 31 βότανα που χρησιμοποιούνται στο The Botanist Islay Dry Gin, 22 συλλέγονται από το terroir του Islay.

Τα Bruichladdich whiskies και το The Botanist Gin παράγονται από τους Progressive Hebridean Distillers οι οποίοι ανήκουν στο συγκρότημα Remy Cointreau.

Το συγκρότημα Othon Ghalanos είναι οι αποκλειστικοί εισαγωγείς και διανομείς για τη Κυπριακή δασμολογημένη και αδασμολόγητη αγορά μίας τεράστιας γκάμας ξακουστών διεθνών brands οινοπνευματωδών, συμπεριλαμβανομένων και των προϊόντων της Remy Cointreau, και κρασιών τα οποία διατηρούνται σε αποθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Η διανομή πραγματοποιείται μέσω της Ghalanos Distributors Ltd, θυγατρικής του συγκροτήματος, σε όλο το φάσμα της αγοράς, από άρτια καταρτισμένο προσωπικό, γρήγορα και με επαγγελματισμό.

Απολαύστε τα Bruichladdich whiskies και το The Botanist Islay Dry Gin υπεύθυνα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ