ΑρχικήΑγοράBonus Days στα Carrefour

Bonus Days στα Carrefour

Bonus Days στα Carrefour με μεγάλους κερδισμένους τους καταναλωτές!
Η Carrefour Κύπρου, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει ολόχρονα την κυπριακή οικογένεια με μοναδικές προσφορές και χαμηλές τιμές, πρόσφερε φανταστικά δώρα αξίας χιλιάδων ευρώ σε εκατοντάδες καταναλωτές μέσα από τον μεγάλο Bonus διαγωνισμό «Απάντησε και κέρδισε»!

Συγκεκριμένα, o διαγωνισμός «Απάντησε και Κέρδισε», που ολοκληρώθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2016 ύστερα από 8 εβδομάδες με υψηλό ποσοστό συμμετοχών, έδωσε την ευκαιρία σε πάνω από 100 τυχερούς νικητές να κερδίσουν συναρπαστικά δώρα, και να μοιραστούν 5 διπλά ταξιδιωτικά πακέτα για δύο άτομα σε Λονδίνο και Βιέννη, τηλεοράσεις 40’’Panasonic Smart, Lenovo tablets, ηλεκτρικές σκούπες Dyson, αλλά και εκατοντάδες δωροκουπόνια αξίας 30€ για δωρεάν ψώνια, ενώ συνολικά 16 νικητές κέρδισαν τα ψώνια της εβδομάδας αξίας 300€. Τέλος, ένας μοναδικός υπερτυχερός οδηγήθηκε από τη Bonus τύχη του, κερδίζοντας ένα ολοκαίνουργιο Volkswagen Polo 1.2TSI αυτόματο.

Φυσικά, οι πραγματικοί κερδισμένοι των Bonus Days στα Carrefour για ακόμα μια φορά ήταν όλοι οι καταναλωτές που εμπιστεύτηκαν τις υπεραγορές Carrefour για τις αγορές τους, και επωφελήθηκαν από τις μεγάλες Bonus προσφορές και τις Bonus χαμηλές τιμές σε όλα τα τμήματα!

Γιατί στα Carrefour, κάθε μέρα το κέρδος… είναι Bonus!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ