ΕΞΟΔΟΣNubila Rooftop Restaurant: Ποιοτικό κρέας, στα σύννεφα

Nubila Rooftop Restaurant: Ποιοτικό κρέας, στα σύννεφα

Όταν η ήλιος αρχίζει να δύει, στην περιοχή του Πρωταρά ανατέλλει το Nubila. Ένα ποιοτικό, ατμοσφαιρικό εστιατόριο που βρίσκεται σε ταράτσα, ατενίζει ορίζοντα και μας ανεβάζει σε γαστρονομικούς παραδείσους.

Έκανε την εμφάνισή του πριν από ένα περίπου χρόνο, σε μια ταράτσα επί της λεωφόρου Πρωταρά, με στόχο να δώσει μια ολοκληρωμένη και ποιοτική επιλογή σε όλους όσους θέλουν να απολαύσουν το δείπνο τους, σε ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα τη θάλασσα. Γήινες αποχρώσεις, με μπλε λεπτομέρειες στις αναπαυτικές καρέκλες και στους τοίχους, που δένουν αρμονικά με το γαλάζιο της Μεσογείου και με περιποιημένα φυτά να περιβάλλουν τον χώρου και να σκηνογραφούν το περιβάλλον, που αρμόζει σε ένα εστιατόριο με φινέτσα, που δίνει προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Ανοιχτό από τις 17:30 για early dinner μέχρι αργά το βράδυ, που το σκηνικό αλλάζει και ο φωτισμός χαμηλώνει, δίνει έμφαση στις μεσογειακές και κυπριακές πρώτες ύλες, οι οποίες πλαισιώνουν εκλεκτές κοπές κρεάτων. Το μενού έχει ως πρωταγωνιστή το κρέας,  που συμπληρώνουν δημιουργικά ορεκτικά, σαλάτες και μακαρονάδες. Η γευστική εμπειρία ξεκινά με το Beef Carpaccio Black Angus, που γαρνίρεται με φύλλα baby ρόκας, παρμεζάνα και λάδι τρούφας, το Black Pork Sausage με μουστάρδα, τα Bao Buns με Pulled Pork και τα Spring Rolls με black angus και συνεχίζει με τα κυρίως πιάτα και τα steak. Εκεί η πρώτη ύλη, δηλαδή το κρέας, αναδεικνύεται με το τέλειο ψήσιμο, που εξωτερικεύει όλα τα αρώματα και τις γεύσεις του. Ελληνικός χοίρος βιολογικής εκτροφής, Lamb Shank με λευκό κρασί, αρωματισμένο με ελληνικά βότανα, Black Angus Striploin Tagliata με άγρια μανιτάρια ραγού και μαύρη τρούφα, Black Angus Picanha, Ribeye ή Tomahawk και Wagyu Ribeye που σερβίρεται σε καυτή πέτρα, όπως και το Black Angus Chateaubriand.

Εξίσου προσεγμένη και η λίστα κρασιών, με πολλές επιλογές από οίνους του Παλαιού και Νέου Κόσμου, αλλά και τοπικά από γνωστά και βραβευμένα κυπριακά οινοποιεία. Στις επιλογές και τα Gon and Tonics, αλλά και κοκτέιλ, πολλά από τα οποία signature από το μπαρ του εστιατορίου.

Λεωφόρος Πρωταρά 62, Πρωταράς, επ. Αμμοχώστου, 23 231626.

Δείτε Επίσης