Με τη µύτη ενός µικρού µαχαιριού χαράζετε ελαφρά, σταυρωτά την πέτσα των φιλέτων και τα αλατοπιπερώνετε. Ψιλοκόβετε τα λίτσι, κρατώντας µερικά στην άκρη για το γαρνίρισµα και κόβετε τα µήλα σε κυβάκια ζάρια. Κρατάτε µερικά κυβάκια στην άκρη για γαρνίρισµα.
Ζεσταίνετε 3 κοφτές κουταλιές από το βούτυρο σε ένα µεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε µέσα τα φιλέτα της πάπιας και από τις δυο πλευρές, για 15 περίπου λεπτά, ανάλογα µε το πόσο ψηµένα τα θέλετε (η πέτσα πρέπει να ροδίσει καλά). Τα βγάζετε από το τηγάνι και τα κρατάτε ζεστά. Ταυτόχρονα, σε ένα άλλο τηγάνι, σοτάρετε τα µήλα και τα λίτσι στο επιπλέον βούτυρο, µέχρι να µαλακώσουν τα µήλα.
Βάζετε στο τηγάνι το υπόλοιπο βούτυρο και σοτάρετε το κρεµµύδι και το δεντρολίβανο, µέχρι να µαλακώσει καλά το κρεµµύδι και να γίνει διάφανo. Ρίχνετε µέσα την κουµανδαρία και βράζετε το µίγµα µέχρι να εξατµιστεί και να µείνουν 2 περίπου κουταλιές. Ύστερα, προσθέτετε το ζωµό/gravy και όταν ζεσταθεί ανακατεύετε µέσα το µέλι να διαλυθεί και προσθέτετε τα µήλα µε τα λίτσι και αλατοπιπερώνετε.Περιχύνετε τα φιλέτα της πάπιας µε τη σος και γαρνίρετε µε τα κυβάκια του µήλου και τα λίτσι που κρατήσατε στην άκρη.