Προθερµαίνετε το φούρνο στους 180° C. Ζεσταίνετε 2 κοφτές κουταλιές από το βούτυρο σε ένα µεγάλο τηγάνι, που να χωράει τα φιλέτα και τα κοκκινίζετε µέσα, γυρίζοντάς τα µέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις µεριές.
Βγάζετε τα φιλέτα από το τηγάνι, τα βάζετε σε ένα ταψάκι και συνεχίζετε το ψήσιµό τους για 5-10 ακόµη λεπτά. Ανάλογα µε το πόσο καλοψηµένα τα θέλετε.
Στο µεταξύ, βάζετε το κρεµµύδι στο τηγάνι και το σοτάρετε µέχρι να µαραθεί και να γίνει διάφανο. Προσθέτετε το κρασί και το αφήνετε να βράσει, µέχρι να εξατµιστεί εντελώς. Ύστερα, ανακατεύετε µέσα το ζωµό και τα δυο είδη µουστάρδας και αφήνετε το µίγµα να κοχλάσει για 2 λεπτά. Τέλος, προσθέτετε την κρέµα γάλακτος και αφήνετε τη σάλτσα να βράσει για 2 ακόµη περίπου λεπτά, µέχρι να δέσει. Την αποσύρετε από τη φωτιά και ενσωµατώνετε µέσα, ανακατεύοντας, µια-µια τις υπόλοιπες 2 κοφτές κουταλιές βούτυρο. Την κρατάτε ζεστή.Κόβετε τα φιλετάκια σε φέτες. Απλώνετε τη σάλτσα σε µια πιατέλα ή 4 ατοµικά πιάτα και τα τοποθετείτε επάνω και γαρνίρετε µε ντοµατίνια και µαϊντανό.